VAN / EDREMİT - Mustafa Cengiz İlkokulu

Mustafa Cengiz İlkokulu

Adres
SELAHATTİN EYYUBİ MAH. EZBERCİLER 2. SK. MUSTAFA CENGİZ İLK VE ORTAOKULU BLOK NO 2 EDREMİT / VAN
Vizyon
Başarıya giden yolda zamanı iyi değerlendirmenin önemini bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştirmek.
Misyon
Kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakarlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmektir.
13.00 17.50
KATI YAKITLI KALORİFER
Ulaşım
merkezden kalkan dere minibüsleri her yarım saatte bir okulumuzun önünden geçmektedir.
selahattin Eyyubi mah.okul sok.No 16 Edremit/VAN
3 KM
Sportif Etkinlikler
MOR MENEKŞELER KIZ FOTBOL TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ YİNE HALK OYUNLARINDAN DA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDUK